Thursday, January 20, 2011

Woit! Blog aku bukan lucah daa...


Adoyaiii....penangan si Ujang lah ni, aku tergerak nak check keywords ni kan...sekali...hamik kau! Pelik aku...pesal lah ada orang nak search pasa t*t*k sendiri kat internet ni? Mosykil aku kan... Yang k*t* gajah tu ye..memang ada..haha...aku ada citer kat sini... 1st time tu aku tengok kat zoo...haha

Tu satu lagi, nak tengok blog lelaki muda..sekali kau masuk blog aku ibu muda..wakakaka....rasakan!

10 comments:

  1. hahahaha..

    lagi lucah blog mamazara nie..,lagi byk tetek yg ade..demmm...,

    kat sini ada ek tetek paling besar di malaysia..hahahahaahah

    ReplyDelete
  2. haha klaka kn tgk keywords tu..hari² sy check keyword smpi kdg² tergelak sorg²..huhu~

    ReplyDelete
  3. ujang- nak lawan blog plg lucah ke...haha

    yana- giler2 kan keywords...

    adzriel- jarang check keyword ni, tp sekali check nk pengsan tengoknya...hihi

    ReplyDelete
  4. ish..tak pernah cek ni..ntah2 lagi dasat..

    ReplyDelete
  5. nora-try la check sekali sekala..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...