Thursday, January 13, 2011

1st misz-ella.blogspot Contest


Yuhuuuu...aku nak join nih! Tapi tak tau la layak ke tak?

"Kak chik, AIM layak tak? Adakan saya tergolong dalam follower baru atau lama?"

Hehe...serah pada kak chik la nak buat keputusan. Tapi aku memang dah follow blog kak chik ni, cuma tak guna ID AIM. Guna ID Mama Zara. Tak pe kan kak chik? Hihi..btw, dah follow gak guna ID AIM ni :)

So, here we goes!

Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana...

" Kak chik pencetus semangat saya untuk workout menjaga body! First time baca entry pasal kak chik join kelas aerobik tu... hati saya terus terpaut. Kenapalah saya tak terfikir pasal tu untuk keep my body fit? Selalu dok pikir nak makan ubat kurus apa, nak sapu krim apa... Anyway, thanks to kak chik. Sekarang ni tunggu masa yang sesuai je nak join aerobik. Tempat dah dapat. Harap-harap masih ada kosong. 

Lagi satu perkara yang membuatkan saya suka lepak sini...food! Yeahh..sapa tak suka makanan kan. Tapi saya memang inspire habis lah dengan cara kak chik yang suka hias-hias makanan ni. Walaupun sekadar makan hari-hari, means, bukan ada apa-apa occassion pun, tapi kak chik gigih menghias. Bila lah saya nak jadi macam tu...seriously, bila tengok kak chik hias makanan- saya dapat idea untuk perform better kat dapur khas buat cik abang...hehe... Orang lelaki ni kan kita kena ikat perut dia. Masak sedap pun tapi kalau sememeh je pun tak syok jugak kan. Lama-lama dia boring, kita pun boring gak nengok.

FYI juga, saya dah lama letakkan link kak chik kat bahagian "Aku Suka Tulisan Mereka" tu...hihii...lama tak lama, sama usia dengan blog ni la..baru setahun jagung (read: dua bulan jagung..haha)"

Ok done... jom tengok hadiah plak!


Wallaweyyyy... Giorgio Amani tuu....sapa tak nak kan..hehe...btw, tak kesah la menang ke tak, tapi secara jujurnya memang saya suka blog kak chik! Antara yang wajib dibuka bila nampak kat list tu ada entry baru...heheee

Sapa-sapa nak join, sila lah klik banner di atas tu ye :) Good Luck!

7 comments:

  1. apa pun good luck angah 4llow uuu jom tukar2 link

    ReplyDelete
  2. Hai Aku Ibu Muda,

    tengs for joining ye. Kakchik really appreciate. I hve review n count u in dik. kita tggu the result mggu dpn ye. all the best ..

    ReplyDelete
  3. angah, nnti AIM add ye :)

    kak chik...thanks for review my entry for ur contest..hihiii

    ReplyDelete
  4. gudluck ye :)

    i pun join contest ni gak.
    wish me luck too ye :)
    http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...