Wednesday, March 30, 2011

Ibadah yang paling nikmat

Maaf la ye...aku masih dalam mood KCB ni lagi. Almaklumlah, aku baru je separa merdeka dalam menyudahkan 'tugasan besar' yang diamanahkan oleh majikan aku. So, nak release tekanan tu...aku sambung lah baca novel Ketika Cinta Bertasbih Siri 2.

Part 2 ni lokasi penceritaan boleh dikatakan kesemuanya di Indonesia...ada Jakarta..Solo...dan banyak lagi yang aku tak ingat.

Ayat yang paling aku suka dan tak boleh lupa...bila Anna Althafunnisa mengajak suaminya Azzam mengulangi kembali ibadah nikmat itu kerana hari masih pagi...haha... dan dan tu aku pon nak jugakkkkkkkkk melaksanakan ibadah itu...tetttttt..(kebetulan abes baca buku ni sekitar jam 1230 malam.... malam masih muda kannnn)

P/s: Aku tau...ujang pun tak sabar nak menunaikan ibadah nikmat ni...hahaha

5 comments:

  1. wahhh leh layan lak cita tue yerrr

    ReplyDelete
  2. ujang buat muka suci pulak. he..he..
    wani, tag utk hasil ibadat nikmat

    http://adzriel.blogspot.com/2011/03/contest-photo-anakku-ceria.html

    ReplyDelete
  3. wahh..ibadah nikmat... :)
    layann....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...