Monday, December 19, 2011

Byebye Puchong, Welcome Kota Bharu!

Bismillahirrahmanirrahim. Perjalanan seribu batu bermula di sini. Hari ni aku dah mula bertugas di tempat baru, segala-galanya baru. Jadi, haruslah A-Z kami yg buat. Kemas opis, bukak plastik2 perabot...sapu2 studio.... perasaan tu macam pindah rumah la jugak. Dan ni kira macam perpindahan aku yang ke 3 dalam tempoh sebulan ni...giler hebat kannnnn!

Ni gambar masa dalam perjalanan kelmarin. Kuala Lipis ke Pasir Puteh. Abaikan apa yang makhluk halus atas pangku tu tengah buat apa...hihiii....


Dan macam biasa, aku asal balik Kelate je dah macam pengacara JJCM lagaknya. Setakat ni masih lagi feeling ala2 balik bercuti ye kawan-kawan....bukan nya datang nak kerja...hahaaa....

Ni lunch semalam. namanya mee celup. Not bad. Lokasi kat restoran bawah konti ni haa...




Gambar dinner...eh nanti2 lah share. Ptg2 nanti kalau sempat aku snap pulak gmbr konti baru :)






Nota kaki: Kalau lah nenek aku nampak kitorang makan dalam kuali, mesti kena sound "Dah habis pinggan mangkuk ke sampai kena melantak dalam kuali???"





P/s: Jom intai-intai blog baru aku di Hot FM Kelate! 
Jangan terkejut lah kalau entry macam penah baca je...ahaks! Biasa la baru-baru ni copy dulu dari sini :)

20 comments:

  1. Selamat Balik Kg, Wani. Esok2 'dating' di Kelate la kita ye.

    ReplyDelete
  2. kena kemas konti sendiri yer..alahai siannya....nak balik kelantan raya cino nih

    ReplyDelete
  3. semoga segalanya berjalan lancar di tempat baru tu wani.. wah.. teringin pula akak nak merasa mee celup tu..

    ReplyDelete
  4. selamat bekerja!

    mkn dlm kuali pun cool ape, siap rasa nak beli kuali kecik2 utk dibuat makan kat rumah. haha!

    ReplyDelete
  5. welkam back to kelate wani..konti baru ni kat mana ek?

    ReplyDelete
  6. tadi tgk gambar mee celup ni ingat wani yang masak, rupanya mmg dihidang lam kuali ye hehe

    nak tanya gak, konti kat area mana?

    ReplyDelete
  7. bestnya kerja kat kampung sendiri

    ReplyDelete
  8. semalam hot fm ada buat announcement pasal pembukaan radio hot fm di kelantan..terus net teringat wanie..

    ReplyDelete
  9. kat mana konti tu? boleh saya try mee celup tu

    ReplyDelete
  10. best tau,sb ada gak kwn blog ya jadi DJ....tapi...tak dapt nk dgr suara....

    ReplyDelete
  11. blog ni update lagi tak nanti?

    ReplyDelete
  12. semoga seronok di tempat baru yea..

    ReplyDelete
  13. Selamat pulang ke kampung halaman..

    ReplyDelete
  14. sedapnya mee celup tu....kat klate jer ada.....huhuhu

    ReplyDelete
  15. Semoga Wani bertemu kegembiraan dan kebahagiaan di sana nanti. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  16. teringin nak dgr suara kak wani on9!! :P

    go go kak wani! hehehe

    ReplyDelete
  17. selamat bertugas di tempat baru wani!
    nanti pi kelantan bolehlah dengar celoteh wani di radio HotFM Kelate..

    ReplyDelete
  18. ohkey... tertunggu2 gambo konti tuh...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...