Tuesday, November 1, 2011

Hijau serindit

Secara jujurnya, sepanjang hidup kat dunia ni aku nampak 5 warna je. Hitam, Merah, Pink, Purple, Dark brown. Kalau bukak lemari (eh...macam la sumer baju bergantung lam lemari), memang 5 warna tu je lah baju-baju yang aku ada. Sedih kan.

Yang paling banyak pink. Yang paling banyak lagi purple. Sandal pon aku berani pakai kaler pepel terang tu. Sampaikan **** tu pun tanya...awak suka purple ke? Aku boleh pulak terjawab...kebetulan! Kih kih kihh... Padahal memang ye pon... Gambar yang aku bagi kat dia pon pakai baju pengantin kaler pepel yu! lagi nak cakap kebetulan kannnnn

So, bila aku try baju ni...hopkos la suami berkali-kali tanya...konpem? betul ke nak beli kaler ni? Tak nyesal? Ahaks! Nampak sangat suami yang memahami kan... Dia takot la tuu....aku beli pahtu peram...wakakka...







Nota kaki: Jenuh aku tahan napas nak snap gambar ni! Nampak gayanya pas ni kena tekad kempiskan perut! Huhuuu....*Sentap bila suami cakap, nak jadi **** tak leh gemuk2* Amboi-amboiiiii..... Nak je aku jawab, 

"Nak jadi suami ***** pon tak boleh perut boncit!" Muahahaaaa....

27 comments:

  1. kemain posing~keh keh~~tahan nafas!

    ReplyDelete
  2. Cantik warna hijau tu. Sesuai dengan Wani. :)

    ReplyDelete
  3. hahahhaha....
    tak tahan laaa suami celeb perut buncit tuhh...hehehhe


    tapi sy suka wani pakai baju ungu masa kat umah kakcik...comel ajekk

    ReplyDelete
  4. mmg nmpk ngah tahan nafas.. hhheee... larriiiii...

    ReplyDelete
  5. hahahaha.... nakal tau usik sesama sendirik

    ReplyDelete
  6. hahahahah....

    kalau perut ke depan ni, berapa kali cakap pun, suami akak buat derk aje...huhu

    ReplyDelete
  7. kak azian..

    comel yek? heheheee...kembang jap!

    ReplyDelete
  8. kak yus..

    bak kata ujang, ini trend sekarang!

    huhuuu

    ReplyDelete
  9. NM

    kitorang mesti nk berbalas balik...haha

    ReplyDelete
  10. wow wow wow wani..kakNo pun suka tengok kale ijo...ni klo org trg kate..ija mena'ung hehe..

    ReplyDelete
  11. hahaha..pedas gila.. ko harap2 lah sang suami baca blog ni.. :P

    ReplyDelete
  12. kak No, kdg org nmpk ok je...tp kita rasa semacam pakai warna2 yg kita tk biasa ni kann

    ReplyDelete
  13. Rai...dia baca kenkadang je

    dan harap2 dia tak reti klik 'older post'

    hahahaa

    ReplyDelete
  14. selalu nye orang perempuan ni perut naik sebab minum ais je..
    hehhhe

    ReplyDelete
  15. warna tu suit juga dgn bakal celebriti kita ni.. comel aje akak tgk..

    ReplyDelete
  16. kak Na...tayar spare banyak gilerrrr....huhuuu

    nampak je kecik, tp jgn disangka tiada lemak...hahahaa

    ReplyDelete
  17. kak hanis..bakal selebriti?? haha...berangan je dulu sekarang ni :P

    ReplyDelete
  18. Ate dah penat dah nahan napas...sebab tu malas nak amik gambo. Tang perut yang nampak dulu :).
    Nak jadi selebriti kena pakai baju banyak kaler baru meriah..hehehe.

    ReplyDelete
  19. sebijik kaler baju akak..akak memang suka sgt kaler hijau mcm ni...

    ReplyDelete
  20. nak try gak la posing smbil tahan nafas sebab lately gmbo nmpk over di perut...

    moga hijau membawa tuah ye...good luck :)

    soorry lama tk dtg..busy sikit...

    ReplyDelete
  21. hehehe~

    kak ati ni pun sama
    dalam almari ...byk hitam, putih
    dan pink..kadang2 teringin nak ada
    kaler hijo :P

    ReplyDelete
  22. tahan napas?hahah



    akak pun byk baju pink, purple..adoii hijau serindik tak berani pki lah dik oii.

    ReplyDelete
  23. bila lari dari warna kebiasaan selalunya akan memberi kita 'wajah' baru dan keyakinan baru. yg pasti lebih segar, lebih muda dan lebih cun wani:)

    pakai bengkung je, x yah tahan2 nafas.hihihi..

    ReplyDelete
  24. perut laki dan perut bini cam berlawan siapa yang paling ke depan..huhuhu

    ReplyDelete
  25. posing tahan nafas ye ekeke..
    gemuk takpe janji suara best:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...