Tuesday, November 15, 2011

Rutin berubah.

Salam semua... Semalam sempat bukak blog kejap je. Thanks buat semua2 yg sudi singgah walau korang tau keadaan puan blog yg x sempat nak buat kunjung balas :(

Biasa la kan, kat tempat baru semuanya berubah...utk sementara waktu... Dunia blog xkan aku lupakan!

Semalam keluar jam 7pg, walau pun jem, 35 minit dh sampai opis. Hari ni keluar lewat sikit. Merempit dari puchong! Tau sebab apa? Gara2 terkejut parking semalam kena RM20!

So, sementara dapat pas parking kat ou, aku korbankan la pinggang ni.

----------
Sent from my Nokia phone

19 comments:

  1. tak pe sedikit pengorbanan yang bakal mengubah kehidupan

    ReplyDelete
  2. xpe wani, amik masa sesuaikan diri dulu ye..good luck.

    ReplyDelete
  3. Kakak tak kisah walau tak ada kunjung balas. Janji akak masih ada peluang baca N3 wani..

    ReplyDelete
  4. sabar ye wani..setiap pengorbanan insyALLAH ada ganjaranya..amiiiin...

    ReplyDelete
  5. hambik ko~~rm20 parking~~sabar la wani~~

    ReplyDelete
  6. hye ibu muda :)

    baru nak jinak2 dlm blogging n kenal2 blogger :)

    btw, gud luck di tempat baru

    ReplyDelete
  7. alah bisa tegal biasa eh kak.. :)

    ReplyDelete
  8. parah tu sampai 20 hengget..sebulan dah brp.huhu

    ReplyDelete
  9. kak ati pun asyik coti
    blogging je wani..sakit tak habis!

    naik motor sendiri kah..

    ohsem!!

    ReplyDelete
  10. wah wani bila nak update tempat baru plak. selamat bekerja dalam suasana baru.mahalnnya parking RM20.

    ReplyDelete
  11. lama2 nanti oklah tu...

    mahalnya parking!!

    ReplyDelete
  12. bestnya dapat kerja kat sama bangunan dgn TV3 tu....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...