Monday, July 2, 2012

Muzik Paling Hangat...Hot FM!

Err...tak tahu nak hapdet gapo doh ni sebenarnya :)

Cuma saja nak bitau tagline baru Hot FM.... Muzik paling hangat. Dan lebih hangat lagi bila aku kerja 6 jam dalam konti start hari ni... kol 10 pagi sampai 4 ptg....hihihiii

Tapi syokkkk ^_^

16 comments:

  1. Selamat menjalankan tugas dengan penuh kehangatan. :)

    ReplyDelete
  2. rotation system ni menyebabkan rotation rancangan sekali ke? atau deejay aja yg rotate, tapi rancangannya tetap pada waktu yg sama?

    ReplyDelete
  3. bestnye keje 6 jam ajeeee... ade keje kosong x?

    ReplyDelete
  4. aik, pasal ape komen ilang?

    smula smula

    ade keje kosong x situ?

    ReplyDelete
  5. hangat ke hangit, ni...? haha!

    ReplyDelete
  6. Salam kenal. Kali pertama singgah sini.

    Nampak ramai juga kawan2 blog saya ada di sini.

    Tak nak pindah ke HQ ke? Lebih ramai boleh dengar celoteh Shaz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kot. sbb dh ditugaskan ke sini :)

      Delete
  7. nampak sedap kukis ni..nasib baik pandai buat sendiri


    skrg ni byk sgt siaran radio best..sampai tak tau nak pilih yang mana

    ReplyDelete
  8. kira kejap ker lama tuh? hihihi..

    ReplyDelete
  9. hoh.. suda tuka laa.. hehhe..

    ReplyDelete
  10. selamat bertugas....owh dah tukar tagline yer..dgr hari-hari tapi tak perasanlah pulop

    ReplyDelete
  11. selamat bertugas.... walau berapa jam sekalipun... yang pasti kena happy....

    ReplyDelete
  12. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  13. Br 2 kali berkesempatan mendengar wani ke udara....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...