Monday, July 30, 2012

Coklat ohhh Coklat. Sangat menggiurkan!


Peminat coklat....

Aku percaya kalau korang beli ni, ianya bukan untuk dihidangkan kepada tetamu...tapi untuk masuk dalam tembolok sendiri....hihihi.... Serius! 

Kesedapannya takkan mampu buat ia bertahan lama kat dapur korang, unless korang bukan penggemar coklat ^_^

Order tutup 31 Julai... ada masa lagi kalau korang nk order, Delivery akan dibuat minggu depan insya Allah...

Sekitar KL, Puchong, Lembah klang dan area2 yg berdekatan semua bleh hand delivery :)

*Ni dah tahun ke-3 kot aku setia dgn coklat2 dan cookies ni, homemade yg memang angkat ibu jari lah -- kalau ikut taste aku la ye...hihihiii

9 comments:

  1. aku pun hantu coklat..diwarisi oleh anak2.. hihi..

    ReplyDelete
  2. memey x v kokrey lain lah ni =)

    ReplyDelete
  3. Kakcik pun penggemar coklat. :)

    ReplyDelete
  4. klu sy mmg xbg org la..mkn sendiri.. dh sedap cenggitu..

    ReplyDelete
  5. anak akak suka la coklat.akak dengan suami kurang gemar la..kalau beli sah2 la maisara je yang mengerjakan nya sampai tak tidur malam..hahah

    ReplyDelete
  6. kakNo pun suka coklat hihi....

    ReplyDelete
  7. amboiii..promosi sentap tu...tembolok sendiri ye. betull.. kalau sedap, enjoy for yrself first..heee

    ReplyDelete
  8. Aku pon suka choc ni!dak opis aku ada jual.laki aku trus add on order.muahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...