Thursday, November 1, 2012

Senarai Tempat Untuk 'Cuti-Cuti Malaysia'

Wahhh... kemain lg buat senarai kan....almaklumlah eksaited nak cuti 2 minggu ni...hahahaa

Tapi tu la, aku sorang je cuti... suami TAK pun...cuma cuti selang2 dan aku suruh dia beli MC je lah... muahahaa.... kantoiiii!

Tau2 je la kan, dia berulang alik kelantan ni dah setahun... so, tiap kali balik apply cuti sehari... sbb x brbaloi kalo blk 2 hari je...prjalanan pon dh brapa belas jam pegi balik kan.... maka cuti dia dh tggal 0.5 hari je...hihi... Yang aku plak cuti bersepahhhhh tapi tak boleh nk habiskan! Oke, xpe...

Kita nak beralih ke planning ke manakah harus dituju selama 2 minggu... yg pasti ni semua tempat aku 'mengidam' dan 'rindu' nak pegi...hahaaa

1- KWC - alasan? tak puas shopping 2-3 jam je aritu....

2- Zoo Negara/ Zoo Melaka - mmg dh penah pegi, tp dulu si adik baby lg... rasanya skang ni seswai nk bawak dia tgok2 binatang

3- Space U8 - ada apa kat sini??? Sebenarnya tak de tujuan ponn... tapi tak puas hati sbb masa versus dulu asek war2 kan suh org g sini, tp diri sendiri tak pernah jejak lagi...hihihii

4- Jalan TAR - ponn tak da motif utama, tp nak melepaskan rindu dendam masa dulu2 duk puchong, slalu je gi ukor jalan TAR ni.... ahahaa....

5- Petrosains KLCC - yang ini? tak terkira dah brapa kali masuk... dari zaman blum kawen sampai anak 2, tp tu la alasannya sama mcm kt zoo negara... anak2 dh besar ni, syok sket nk bwk kt tempat2 gini :)

6- errr.... mana lg nak pegi??? kemain lg berangan senarai panjang lebar...weeiii.... laki ko tak cuti panjang lah!

8 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Kawan2 ramai kan, boleh aje aturkan jadual tiap ari sape kena bawak hu huhuhu -----> jom datang Bangi makan sate ;), pas tu buang masa ke Nilai lenguhkan lutut

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...lenguh lutut tang nilai tu x brapa nk sanggup...hihihiii.... luasss sgt tmpatnya :p

      Delete
  2. jom kite cuti2 kat atas gunung lak... akak cadang gi CH cuti nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak... wani baru je gi CH bulan lepas....hehee...

      Delete
  3. kiro penuh dohlaa schedule tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. napok jah full... smpai maso segho dop dumoh jah hok banyok....kecek supo oghe pitih berkepuk etepp....hahhahaaa

      Delete
  4. Bestnya cuti panjang tu wani..
    Qema kalau cuti banyak rehat dari jale hihi

    ReplyDelete
  5. wani jom! kite pun lama dh x berjalan :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...