Thursday, November 8, 2012

Cuti-Cuti Day #3- Acara Kempis Poket

2 hari berkobar-kobar buat live update, sampai hari ke3 (semalam) terus pengsan. Mau x collapse... Kuar umah kol 9.30 am dari kedai tak bukak lg. Sampai la dh 12tgh mlm- kedai tutup dh.
Dapat la 3-4 kali pusing2 seksyen 7 sblum kedai2 dlm senarai yg diidam2kan tu bukak.. Hehe.. Keje giler anak beranak (me with mum n kids)
Start with butik ustazah, fuchsia, zawara, oldblossombox, bazar @ seven, end up dgn radiusite. Itu baru cuci mata part 1.
Yg part ke2, janji dgn laki kat tesco kol 1. Smpatlah lyn cendol dgn laksa cangkung kt tepi jalan. Dh smpai masa nk meet up- lhoo rupanya salah point. Org ckp puchong, aku ingatkan shah alam! Hehe.. Mujur x jauh mana.
So part ke2 diteruskan d kenanga wholesale city LAGI. Sbb last visit x puas lg explore kan. Dpt la 3lai pants dgn hrga Rm100. Selebihnya anak2 punya jelah.
Blk ptg tu, pekena mee bandung muar kat subang. Tp sbb hp dh kong terus-tak dak gmbr :(
Then, ke shah alam anta bonda kt umah kakak dia. Aku pun tetiba keluar idea nk g karoks. Roger kt fb. Then g la dgn aswhat sengal n diyana- bwk baby lg! Hahaha. Dorang ni couple dr skolah lg taw.
Tu la citer balik smpai umh dh kol 12 lebih :) citer arini mlm kang la pulak.







6 comments:

  1. hahahaha...ada hikmahnya salah gi shah alam, boleh makan cendol tepi jalan tu

    ReplyDelete
  2. mmg kempis poket...tapi hati puas he..he

    ReplyDelete
  3. Gambo pun habis tonggang terbalik! :)

    ReplyDelete
  4. awat gambar mcm ni,,, teleng pala cheq....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...