Sunday, June 3, 2012

Panas! Peduli apa aku kalo orang sebelah jeling pon :p


Ni ada satu tips untuk korang yg byk sgt attend kenduri kendara pada musim ini... Kalo musim2 panas tu, mesti rasa mcm melekitt je kan... nak-nak lagi sehari ada smpai 3-4 kenduri ko kena attend. 

Masuk keta, angkat sket kain...Letak kt lubang aircond....muahaha

Tapi awas! Pastikan tak ada orang kat belakang la...kalo tak, kesian kat penumpang....wakaka

Kalo rasa belengas ketiak tu....lakukan jugak cara yang sama, tadah lubang lengan baju tuuuu :p

20 comments:

  1. perrggh...k.shaz ajar tips cmni...ni kalu nk buat, mmg kna btol2 cover ni...=p

    ReplyDelete
  2. Ish ish ish.... bersin lak kereta tu kang! ;-)

    ReplyDelete
  3. kalu kain xajim wat lagi.
    tapi kalu tiok rs xsedap msti hulur lenge baju ko aircond laluh haha.

    ReplyDelete
  4. brutal la dj ni...
    ke kurang sioman ni tak dak idia nak tulis la ni.

    ss

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang kurang sioman...nak taip pon x reti :p

      Delete
  5. kenapa pemikiran kita adalah sama? ha ha ha

    ReplyDelete
  6. kte dah slalu buat cmtu..hikhik

    ReplyDelete
  7. eiii xmalu.. hikhik.. tp jue pn png jugak wat kj gitu.. hahahaha.. janji sejuk.

    ReplyDelete
  8. sama mcm shekgu azrine...selalu buat :p

    ReplyDelete
  9. Sejukkkk mestinya..
    Jgn sampai ada yg nampak sudah..

    ReplyDelete
  10. memang selalu buat pon...ngeh3x..

    ReplyDelete
  11. ahahaha..aku biasa buat letak bawah tudung je.. melampau tips ko ni wani..haha..

    ReplyDelete
  12. ngeh2..sokong!
    sebab lya pon wk gitu...

    ReplyDelete
  13. hak hak hak! macam ku pernah buat je...:P

    ReplyDelete
  14. muahahahaha....
    pernah buat gak. Nak2 kalau blk kelantan jauh tu nak sampai dr ganu....

    ReplyDelete
  15. hahaahahahhahahahahahahahhaha....

    ReplyDelete
  16. hahahahaha...selalu je buat cm ni....
    yg part tadah lubang lengan baju tu ag selalu buat....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...