Friday, June 1, 2012

Call me S.S. pliss!!!

Statement memang diva abes lah. Oke, ni rasanya 1st kot...kot? Entry aku yang berbaur seperti majalah pauh (translate la ke bahasa korang)....erk! Matilah kena serang!

Ni cik gayah nak cerita la pasal kedivaan sorang retis yang kalau tengok umurnya...memang boleh panggil makcik aunty lah kan. Nak kata suka sangat tu tak la jugak. Tapi aku layan je drama-drama kalo ada dia berlakon ni. Then, nak lebarkan karier lah konon nak jadik penyanyi. Oke, tak de masalah punn.... Suka ati lah kan. Kang kalo aku kata lebih-lebih... Satgi time aku nak rakam album, orang paku lak aku,

"Ko pehal setakat membebel dalam konti dah la...duk diam2...suara macam murai tercabut ekor ada hati nak menyanyi?"

Oke, letak tepi hal aku nak jadi recording artis tu. *berangan*

Then artis ni ada shooting kat sini... Sambil2 tu singgah la ke konti mintak di intebiukan. Bila one of our colleague panggil dia as 'kak'...

"Sorry... u can call me N.R. ya..."

Yang cik gayah ni pulak lurus...dengar macam dia cakap... 'you can call me aunty'. Sebbaik tak terlucut kat mulut cik gayah lg panggil dia aunty, kalo takkkk... konpem cik gayah kena tembakkkk

So...korang jangan panggil aku wani ke..kak wani ke....shaz or kak shaz....No...no...no.... Call me S.S ok... Shazwani Shakeri ^_^

Sekian.

*Singkatan N.R adalah rekaan semata-mata bagi melindungi nama insan sebenar....muahaha*


9 comments:

  1. cam boleh tembak sapa N.R. tuh... aaawwwww... :-)

    ReplyDelete
  2. mcm blh tembak sapa N.R. tuh sapa... aaawwwww

    ReplyDelete
  3. muahhahahaha... glemur gitu...

    ReplyDelete
  4. hah? u pun dah nak jadi diva pulak ker??? alalaaaaa...

    ReplyDelete
  5. aku lak suka menjerit2 dalam bilik sesorang . hahaha

    ReplyDelete
  6. muahahahaha...now u can call me NA ye kikikiki

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...