Sunday, June 24, 2012

Maxis Meroyan

Tu lah padahnya kalo hasrat nak gi tukar service provider asek laaa tertangguh.... Sapa tak sakit hati bila ko langgan mobile internet, tapi hujan takde...ribut tak de....tup2 tengok kredit kena telan! Alkisahnya SMS notification mengatakan langganan aku dah tamat tempoh tu tak sampai... Pandai eh Maxis... Camni caranya nak telan kredit orang. 

Then aku langgan lagi sekala...kali ni 5 MB je untuk seminggu... But, aku boleh abeskan dalam masa sehari je selalunya... And again... bila limit aku dah cecah, ponnnn tak bagi SMS notification. 

Grrr! 

8 comments:

  1. saboo kak sabooo... tukar ke celcom.ehehe

    ReplyDelete
  2. Dia orang hanya tahu 'melalak' kalau bil tak bayo je. :(

    ReplyDelete
  3. heheheh...kena tukar nampaknya no..hehehe

    ReplyDelete
  4. akak pernah kena RM250...tetiba je..tak bagi notis juga...biasa bayar bulanan RM18 je..terus tak langgan..

    ReplyDelete
  5. emm..leceh gini

    sapo yang kayo...
    depa jugak...huhu

    ReplyDelete
  6. pernah terkena gak dulu...salam kenal...i follow ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish...kurang ajar la tu...telan duit org suka2 jer...adoi la...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...