Tuesday, January 3, 2012

Cerita pasal 2 Januari..minta sokongan kalian!

STICKY POST UNTIL 3 JANUARI 2012



Salam Jumaat semua...

Pejam celik...pejam celik..... laki aku tak balik-balik lagi eh, tak.... tinggal 3 hari je lagi nak ke udara ni.... 
dup dap dup dapppp

So, nak mintak tolong jasa baik korang semua.... kalau korang sokong aku la kan...hihiiii.... buat entry berkenaan ini dan letakkan banner kat atas tu boleh? 

Dan nak mintak tolong korang dengarkan aku nanti kalau di kelate - 105.1 fm, Kalau tak dapat, menerusi online streaming:


Lepas tu....... tinggalkan url link entry korang dan komen untuk 2 Januari tu kat entry ni :) 

Nakkkk sangat tahu apa feedback dari listener, boleh aku improve cepat-cepat kan :)

*Insya Allah ada cenderahati akan diberikan untuk yang terpilih :)

35 comments:

  1. akak dah join yer..

    http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/12/akak-sokong-dj-shahz-hot-fm-kelate.html

    semuga success apa yang dihajati... tak sabar nak dengar suara dj shahz ke udara...

    ReplyDelete
  2. Semoga Wani akan menjalankan tugas dengan penuh dedikasi dan cemerlang. :)

    ReplyDelete
  3. orait! nanti kite taruk banner insyaAllah.

    saya akan dgr ikut online streaming tuh~

    goodluck babe!

    ReplyDelete
  4. Mask dah buat catatan untuk Wani di sini :

    http://kakciknurseroja.blogspot.com/2011/12/jom-beri-sokongan-kepada-wani.html

    ReplyDelete
  5. akak nak buat untuk entry jam 10 malam satgi.ramai sikit pengunjung time tu.awal2 ni tak ramai online.lagi2 hari jumaat.tunggu malam je la.baru la ramai sikit yang tau pasal dj baru hot fm ni..:)

    ReplyDelete
  6. dik wani..sori akak tak pandai sgt nak wat bende alah tu (malas la senang citer.huhu) tapi esok akak balik klate..nanti akak cuba dengar siaran dik awani tu yer

    moga gembira balik berkhidmat di negeri kelahiran

    ReplyDelete
  7. moga berjaya ye wanie...
    http://www.lydiamiza.com/2011/12/djshaz-di-hot-fm-kelate.html

    ReplyDelete
  8. good luck wani..ko boleh punya.. aku sama cam irfa..haha..

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah KC akan usahakan. Line tenet kat rmh skrg ni sengal. pkl 2, 3 pagi baru nak cantek.

    BTW, rindu sgt dgn wani. lama tak sms, kan.

    ReplyDelete
  10. Soalan saya:

    - adakah wani akan bertutur dalam dialek Kelantan semasa bertugas?

    - adakah selepas bekerja di sana, akan diserapkan utk bekerja di KL?

    - kat mana best nak makan nasi kerabu? ~hahahaha


    All the best to you....Jangan gabra kat konti..alah, u pun dah ada experience kan..

    ReplyDelete
  11. zai suka hotfm! :D sape2 saje yg jd deejay hotfm mesti zai suke! haha :D goodluck kak! ^_^




    *hotfm kelate ni kat kelantan je ke ade? O.o

    ReplyDelete
  12. tahniah dik ..
    semoga berjaya dengan kerjaya baru di tahun baru ;)

    ReplyDelete
  13. entry khas untuk wani

    http://www.dianarashid.com/2011/12/wajah-dj-baru-hot-fm.html

    ReplyDelete
  14. Good luck kak..hehehe...tak sabar2 nak dengar akak on air 2nd januari nie...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. weeee
    sy support2
    mlm nnti sy letak eh
    heeee
    bru pestime dgr name wani dn baru taw..weeee

    semoga berjaya! :)

    ReplyDelete
  16. Kalu ada rezeki, mungkin kita dapat berjumpa pada 1 Januari nanti... di Kota Bharu!

    ReplyDelete
  17. Gud luck dj shaz...
    hot.fm kelantan ni hanya boleh dengar di kelantan je ke... :D

    ReplyDelete
  18. wani good luck untuk monday ini ye
    semoga wani success dan terus maju lagi

    hope dapat dengar nanti
    siaran pukul 11 pagi kan :)

    ReplyDelete
  19. Balik kg boleh lah dengar suara wani...

    ReplyDelete
  20. goodluck akak..nah ni saya punya link tentang akak~

    http://awekseliparjepun.blogspot.com/2011/12/hot-fm-kelate.html

    Good Luck deejay Shaz~hee

    ReplyDelete
  21. Selamat tahun baru 2012, semoga hidup Shaz sekeluarga akan lebih baik pada tahun 2012 dan tahun-tahun seterusnya, InsyaAllah : )


    Good luck : )

    ReplyDelete
  22. ohkey!... kasi url duluh...

    http://nasikerabubuahtanjung.blogspot.com/2011/12/sokongan-untuk-dj-shaz-hotfm-klate.html

    insyaallah! akak cuba senaraikan komen2 itu nanti...(hope tidak terlepas ketapi lagik...)

    ReplyDelete
  23. Gud luck sis.. pasti akan dgr nanti..

    silent reader je selama nih.. :)

    ReplyDelete
  24. bereh bereh,,,,tahniah yer dj shaz....

    ReplyDelete
  25. gud luck..
    http://aidaryzal.blogspot.com/2012/01/buat-dejayy-shazzzz.html

    ReplyDelete
  26. akak baru dapat dengar suara wani hari ini. Asyik lupa aje.

    Siap buat entri lagi...

    http://maz-naz.blogspot.com/2012/01/jom-support-dj-shaz-di-hotfm-kelate.html

    ReplyDelete
  27. 2/1 dpt dengo kejap psl line ting tong... 3/1 neh alhamdulillah! ngah dgr... nk komen aper eks?

    1. intro yg baek. tone suara besh.tp ader kdg2 tuh tersemput biasalah, baru2 kan? maybe kalo tak pasti tentang sesuatu fakta, bole tulis dulu somewhere then masa on air baca ajer...hihihihi...tp, screen pc kt seblah ajer kan so oklaaa tuh...

    ReplyDelete
  28. kita sokong geng klate kita..:)

    semoga maju jaya deh..:)

    ReplyDelete
  29. tak dapat dengarla wanie..
    eh pakai nama shazz eh??? cool...

    ReplyDelete
  30. salam kenal...

    InsyaAllah, nnt saya cuba dengar ye

    ReplyDelete
  31. selamat bertugas shaz..go klate go!hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...