Thursday, January 19, 2012

Masa untuk mandi?

Semalam, setelah 18 hari keta kebal  ni meredah banjir, baru aku ada masa nak gi mandi kan dia... First time kot gi basuh sendiri, kalau tak sumer asyik harapkan suami...dah jadi ibu tinggal ni kena lah pandai2 ye dak...huhuuuu


Yang bestnya... murah je basuh keta kat sini, depan simpang nak masuk ke rumah di Kg Kubang Siput, Pasir Tumboh.. dan usia Car Wash ni pun sama usia dengan kereta aku cemar bolok sebab redah banjir... ahaha....

Yang tak bestnya... on the way nak balik rumah tu, tayar keta kebal kembali bolok sebab kena lalu lopak...huwaaaaaaaa

13 comments:

  1. Sampai rumah, sambung basuh sendiri pulak tayar tu. :)

    ReplyDelete
  2. eh jap, sana cuci kete bape engget?

    ReplyDelete
  3. sibuk betul deejay ni sorang.. jarang dpt update ek..

    ReplyDelete
  4. ala ala ciannya keta kebal tuuu...

    ReplyDelete
  5. "ibu tinggal...hehe..kena la urus sendiri yer...takat mandikan keta tu apa lah sgt kan..tp sia2 jugaklah nampaknya sbb dah lps mandikan kotor lagi pulak..."

    ReplyDelete
  6. kete kita pon dah lama x berbasuh kak..kkekekek

    ReplyDelete
  7. lupa dah nk komen aper...ralit baca komen org lain...ahahahhahah

    ReplyDelete
  8. harga murah, layanan bagus tu dah semestinya wani kan..

    sabo je le time2 ujan hi kan wani huhu...

    ReplyDelete
  9. Salam..
    suka baca ttg entry ni.kereta kebal.
    I pon dlu ader kete ni, banyak kenangannyer..tapi i dah trade in for a new car..:)

    Hope berjaya sbgai deejay terkenal

    http://adeqrifqi.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam..
    seronok baca entry pasal kete kebal ni..
    i pon dlu ade gak.menyimpan seribu satu kenangan..tp dh trade in :)

    Hopefully berjaya dgn kerjaya yg diceburi

    http://adeqrifqi.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. lorr..dok pasir tumboh je? mira kat pasir hor.. sebelah2 je..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...