Tuesday, February 5, 2013

Khasiat Minyak Kelapa Dara [2 botol - RM 75!!!]


Sebenarnya minyak kelapa dara atau virgin coconut oil (nama glemer nya VCO) ni dh lama dalam pasaran... Selalu aku tengok sana sini orang cerita pasal VCO ni. Tapi tak pernah ambik port sehinggalah diperkenalkan oleh Cik Puan Ac di bawah jenama treenea... namanya VCOA and A stand for Antioxidant. 

Apa beza antara VCO biasa dan VCOA jenama treenea ni? Boleh baca kat SINI.

Yang menarik perhatian aku sebab produk ini tanpa bahan kimia! Semuanya dihasilkan dari bahan semulajadi.... Cara pengambilan tu terpulang... telan boleh. Nak letupkan dulu kapsul tu pon boleh...haha... Aku je kot yg buat macam tu...sebab rasa minyak ni sangat sedap! 

So...kalau korang nak cuba...cepat2 dapatkan dari member aku ni... Call/SMS/Whatsapp Asiah - 0196697500

Sebab sekarang ni ada promosi harga RM 75 untuk 2 botol termasuk penghantaran ke Semenanjung! Cepat! Cepat! Grab before 7 Febuari ni tau!


*********************
My Latest Entry:


9 comments:

  1. jantan kalau makan pil ni jadi apa? hahaha

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. mesti kulit berseri-seri makan vco nih kan? rasa apa minyak ni?

    ReplyDelete
  4. Letupkan dulu? Ganas beno bunyinya. :)

    ReplyDelete
  5. kawe ni beli rajin, makan cukup malas. kadang sampai dah expired kau...

    ReplyDelete
  6. Lelaki pun boleh makannn..sebab ada Vit E...sangat-sangat bagus untuk tambah tenaga and dot..dot...bergerak pantas-pantas :)

    ReplyDelete
  7. Lelaki pun boleh makan...baby pun boleh makan ehhhe..sangat-sangat bagus ada Vit A, D, E yang sangat-sangat diperlukan oleh badan :)

    ReplyDelete
  8. Kawe penah makan dulu...brand lain....3 hari den mc.....sakit kepala...ahakz

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...