Monday, February 4, 2013

Durian Crepe dah di penghujungnya

Ye, di Kota Bharu ni aku rasa dah berakhir. Bg pembuat durian crepe picisan macam aku yang tak simpan stok durian beku. Buat guna isi fresh je. So, next time kalau nak bisnes betul2 memang kena simpan stok durian beku la. Tapi sygnya aku tak sanggup biarkan peti ais aku bau durian lama2. Haha... Nak beli deep freezer cam tak berbaloi plak. Kalau nak simpan susu perahan tak pe lah. Eh. Ok da menyimpang.

Ni sebenarnya nak cerita moment akhir buat durian crepe musim ni.



Lepas ni simpan je la non stick pan tefal ku ni. Syg nak lasakkan dia kat dapo.

Dalam pada buat kali terakhir ni...sempat lg aku open order...haha.. Dasar kaki bisnes kan. Takkan nak makan semua 9 set yg ada! So..kita share2 sket la dgn org lain kan...hahaa



Dengan ayat manisnya "adik sukaaa tuyaa..." maka... Amik lah nak.. Ini harta ahmad albab yg punya (read: ini durian crepe aniq zaquan yg punya)



Ok...tu je nak cerita...haha... Alkisah durian yg dh abes musim... Ada je jumpa org jual durian kampung di Kota Bharu ni tapi ntah napa aku tak buat guna durian tu..rasa dia lain sket...kurang kick.

K bye!

4 comments:

  1. Uikkk...den pun hantu durian crepe oooooo.....tahap hantu kuboq....ahakz

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...