Monday, February 25, 2013

Premium beautiful. Korset yang boleh buat duit?


[SPONSOR POST]

Dunno how to start? Ok, let me explain. Manusia ni ada dua jenis. pandai berniaga, dan tak pandai atau tak minat. Kalau jenis tak minat ni, diorang akan pakai sesuatu produk tu sekadar pakai je. 

Tapi kalau yang jenis minat berniaga, mesti diorang pakai... rasa sendiri keberkesanan atau kehebatan sesuatu produk tu... Dan terus buat keputusan untuk menjualnya. Sebab diri sendiri ada testimoni nya kan.

Orang pompuan memang sumer nak body cantik kan. Tapi body cantik dan sihat la. Kengkadang ada yg dh spent beratus2 sebulan untuk capai target berat badan ideal. Kalau kali dengan 12 bulan cecah ribuan ringgit agaknya. 

Tapi biasa nya, nak kena konsisten tetiap bulan kan? Makna kata kalau berhenti makan (pil/minuman) atau sapu (losyen) , berat pon mencanak naik semula.

So, bagi yang berkemampuan tu... Untuk mengelakkan anda spent ribuan ringgit setahun, baiklah spent ribuan ringgit lump sum. Maknanya sekali beli je, bertahun lamanya boleh pakai. Sebab aku tengok member aku ada yg dh 5-6 tahun pakai korset ni. Penjualnya pon ada yang siap offer untuk repair lg kalau dh rosak. So, lifetime warranty. Sapa nak bagi kan. 

Haa... ni lah rupa korset tu. Sebenarnya dah lama korset ni dalam pasaran. Tapi mungkin sebab penjualannya secara perniagaan berangkai (networking business) ramai yang tak berminat. But, bagi aku simple je.

Kalau produk tu bagus, why not untuk cuba kan? kalau tak berminat nak join bisnes, pakai sendiri pon jadi lah.

*Pic credit to: beautiful2u.blogspot


Ni lah antara pieces yg ada dalam set PB ni.

Dan yg kat bawah ni pula testimoni yang aku dapat dari member... Wallahualam berapa lama dia pakai untuk dapatkan berat 48 kg tu.


Dan ni lagi testi dari pengguna sendiri. Kredit to: Nurul Aini Ismail

Sebenarnya aku percaya korset ni boleh membantu untuk dapatkan bentuk badan yg diidamkan. sebab ye lah, bila dh bungkus kemas segala lemak yang tersentil-sentil tu secara konsisten dan berpanjangan. Otomatik nya mesti ko akan rasa macam cepat kenyang kan. So, lama2 kecut lah lemak tu agaknya.

Dan lg pemakaian korset ni boleh bantu ko utk dapatkan postur badan yg cantik. ye la kalo dah asek duk membongkok je badan, lelama kang terjangkit betul2 bongkok. So, korset ni secara tak langsung akan buatkan kita sentiasa duduk/berjalan tegak dan cantik sebab menyokong tulang belakang.


Just see the jelitawanss ni je lahh... Yang tengah tu, kusangka anak dara rupanya mak dara daa....kikiii... slim melimm lg. *Tunduk tengok perut sendiri..haisshh... tak leh jadi ni*




Berminat nak join mereka2 ini? Try Singgah sini atau contact:

(013-9882878/ salameah[at]gmail.com)

(012-9375743/ nurulaini_1982@gmail.com)


*Disclaimer: Segala gambar-gambar yang digunakan untuk entry ini adalah daripada rakan-rakan aku.





6 comments:

  1. pakai kalau makan tak hengat tak guna jugak kan??tapi kalau pakai ni makan lagi lalu ke lagi tak lalu??heheh

    ReplyDelete
  2. Nnt bila pakai gatal2 tak kat badan...

    ReplyDelete
  3. dah penah ada satu.tapi takat pakai beberapa bulan he..nak.p p susahnya..rimas..

    ReplyDelete
  4. betul tu..kenalah usaha kalau nak kurus..kalau tak usaha..mana nak nampak kesannya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...