Wednesday, February 29, 2012

Gambar Bisu Hari Rabu #19 Harga Rendah???


Selama ni aku biasa beli kat Puchong RM 33.90. Kalau kat pasaraya biasa2 dekat rumah ni, paling tinggi pon pernah beli RM 36.90

RM 43.90 kau dakwa Harga rendahhhh????

Errkk...nak mencarut, tapi tak boleh!

19 comments:

  1. huhu..dorg igat customer x igat harga kot..hihi

    ReplyDelete
  2. mencarut dlm ati boleh tak? kahkahkah.

    ReplyDelete
  3. ini bukan harga rendah tapi haramjadah...hehe

    ReplyDelete
  4. mak aiiiii!

    meh gb tlg carutkan.

    pftttt!!!!

    ReplyDelete
  5. ini kat T to the E to the S to the C to the O tauuu :(

    ReplyDelete
  6. errrrrrrkkkkk mahai bebeno huhuhuhu....tak sangka lak sana mahal kedarah cam nih...

    ReplyDelete
  7. paling murah di sana...paling mahal dari tempat lain...dah agak dah mesti tesco ni..

    ReplyDelete
  8. lampin pakai buang di kg mmg sgt mahal...

    ReplyDelete
  9. mencarut dalam hati ajelah yer wani.. takdelah jd isu nanti..

    ReplyDelete
  10. zaza...yg murah tu kat PPMJ d puchong perdana :)

    ReplyDelete
  11. pet2 mmg mahal sejak upgrade dia punya pampers... rm33 tu harga pampers yang dulu tu... hu hu... saya pun dah downgrade pakai diapex la ni.... murah sikit...

    ReplyDelete
  12. Hi... Salam, saya ada menjual baju babies and kids, gift set for baby, yang comel2 dan dengan harga yang berpatutan... kalau berminat feel free to browse my blog (http://mummyslittlestars.blogspot.com/ ) or facebook page saya Mummy’s Little Stars (http://www.facebook.com/pages/Mummys-Little-Stars/280582848680896?ref=tn_tnmn)... ok, TQ and bye..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...