Wednesday, February 22, 2012

Bukan nak berahsia tapi HARUS

Blog dah update. Ye, panjang lebar aku menaip. So, yang mana dah pernah aku invite tu boleh la ke sini:

Bukan Nak Berahsia

Yang mana-mana aku tak invite lagi, tinggalkan email la kalau korang rasa nak baca. Maaf, bukan tak nak paparkan pada umum. But, aku just perlukan sedikit ruang privasi. Dan aku tahu dan percaya, korang2 yang dah lama kenal aku kat blog ni boleh bagi motivasi utk masalah aku ni :(

17 comments:

  1. Salam wani.. semoga masalah yg dihadapi dapat ditangani dgn baik hendaknya.. take care..

    ReplyDelete
  2. Invite la mama...

    mmaiman765@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Akak nak baca....:)

    yus76.maznaz@gmail.com

    ReplyDelete
  4. ngape sedih sedih ni wanie...

    cepat add akak

    putericomel1@gmail.com

    ReplyDelete
  5. kakkk..nak baca.. :(

    adlina712@gmail.com

    ReplyDelete
  6. silent reader..
    tu yg xkena invite..
    sobs sobs :'

    ReplyDelete
  7. Akak ok ke ni? :( Nak baca boleh tak? Ni emel saya mizdiela[at]gmail.com

    ReplyDelete
  8. coklat96@gmail.com .
    add saya kak .

    ReplyDelete
  9. alyatirah@gmail.com

    InsyaAllah..klu berpeluang blh bntu2

    ReplyDelete
  10. ni kakNo punya ye nopija77@gmail.com

    ReplyDelete
  11. wahhh...akak dj...selalu kuar KOSMO aaa...lasat aaa.....den numpang BANGGA jerk...ahakz

    ReplyDelete
  12. invite akak sekali..nak tumpang baca juga..boleh? ummiarissa10@gmail.com

    ReplyDelete
  13. lupa nak bg email,
    cahayaniza@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  14. eh!akak dah bagi email ke beum ye??rasanya belum kan??

    hehhe..
    diana.rashid36@gmail.com

    ReplyDelete
  15. darling...

    mung x invite daku ke...

    amik nih la,
    risyaexpressions@gmail.com

    x kire2

    ReplyDelete
  16. nok bace gok napenya ade masalah kahhh?
    invite la
    wan_nur31@yahoo.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...