Tuesday, February 22, 2011

Siapa nak tengok ibu muda yang boyot buat projek ni?

Ada la dekat sebulan dah kot aku tak peduli kan keyword2 ni... Sekali tengok tadi, hamik kau. Ada yang nak tengok ibu mengandung beromen. Ada yang nak tengok ibu boyot (yang ni ok lah), cara berasmara yang baik ponnnnn ada yang search. Agaknya yang baru-baru kahwin kot. Yang best tu projek ibu muda...haha...

Projek apa lah agaknya yang kau cari? Kalau projek yang 'itu' aku tak de lah gambar nya kan...Kesian kau...sekali masuk tengok projek ibu muda kat sini adalah menjahit! Wakakakaka...rasain!

Yang part nampak taik idung tu...aku mosykil...ada kah aku pernah menempelkannya di sini? 

9 comments:

  1. geli hati pon ada nengok ni...hihiii

    ReplyDelete
  2. kat blog sy pun mcm2 benda x senonoh dorang search kalau tgk keywords

    ReplyDelete
  3. buat penghibur di kala hati lara...ahaha

    ReplyDelete
  4. dia org ni search bukan main lagi ye..mcm2 ade...

    ReplyDelete
  5. hahaha..lucah la blog nie..,

    tapi ada ker org beromen..nk gak tengok..hahahah

    ReplyDelete
  6. salam...hi ibu muda sis rakan blog baru..sis dah fllow..so free2 follow sis jgk yer..=))

    ReplyDelete
  7. google bawa word 'ibu' je tu.. he..he.. ntah apa2 le diaorg ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...