Friday, February 11, 2011

Hai bang! Sampai bila nak terpacak kat situ???


Gambar ni aku snap masa balik Lepeh hujung tahun lepas. Giler lama terperap kan. Plan asalnya laki aku lah ni, dia beria-ria sangat nak bergambar dengan tempat batu penanda 0 ni. Kalau tak silap aku, ni adalah titik tengah semenanjung Malaysia tau. Kalau silap, maknanya aku salah baca la tu. Atau aku baca info sambil lalu je...ahaks!

Alkisahnya, dah 3 kali laki aku round sini, dalam masa doploh minit gak la kot....eeee...tak berganjak mamat tu! Aku malas la nak turun kan. Kang nampak sakai plak bila laki bini nak bergambar kat batu tu....hohooo...

Sudahnya, aku snappp ajelah gambar mamat ni. Buat tatapan korang semua....

Aku: Perhiasan stiker P kat keta laki aku tu tak de kena mengena dengan sapa-sapa. Kata laki aku, sebagai tanda pemandunya adalah P-Perempuan sahaja....muahaha (sebab aku yg banyak drive)

6 comments:

  1. ye ke...kat mana tue...kuala lipis ye...nanti nak pergi cARI..HAHAHHA

    ReplyDelete
  2. hihi..mana lagi..kampung terchenta lah ni :)

    ReplyDelete
  3. hihihi kenapa ambik gmbo xpandang?? :P

    meh singgah: Pavilian..NZ Cafe..KLCC!!

    ReplyDelete
  4. akak ada jumpa dulu 1 blog yg ambil gambar batu tu tapi ingat le pulak..

    ReplyDelete
  5. kihkihkih...posing maut tuh hahaha...

    ReplyDelete
  6. kak liza..mesti blogger orang lepeh la tuuu

    kakNo, geram tau tengok mamat tu...tak berganjak langsung!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...