Wednesday, January 9, 2013

Setia Hujung Nyawa

Mesti ramai yg layan drama bersiri ni di slot akasia tv3 kan? Dek jalan cerita yg sweet giler dan adaptasi novel pulak tu.... Maka pencarian novel ni dimulakan. 5 kedai buku d Kota Bharu ni kuterjah, tapi lastly beli on9 jugak di web karangkraf.

Ulasan aku? Novel dan drama ada beza, tak sama seratus peratus macam Adam dan Hawa. Contohnya watak Hady dlm novel seorang kawan yg baik. Tp dlm drama , awal2 lg dah macam setan.

Banyak lg kot... Korang baca sendiri ye?

*perempuan baik hanya utk lelaki baik, jgn impikan dara kalau teruna dah tiada*

Ok, tu je klu nya. Bye!

6 comments:

  1. tak pernah berjaya nak follow drama TV sekarang ni..:(

    ReplyDelete
  2. Lorrr..kok berbeda dgn buku....tak salah ke erk...maksudnya dari segi pembuat buku dan penerbit drama

    ReplyDelete
  3. wah..feeling habislah dj shaz kita nie..:)

    ReplyDelete
  4. wani pun layan jugak drama ni ye??heheh

    ReplyDelete
  5. sekarang ni fesyen drama adaptasi novel...
    yg paling untung sapa? penulis novel...dpt royalti...hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...