Ragam Keluarga Inchik Moza

Wednesday, January 9, 2013

Cara Mengucapkan Selamat Hari Lahir utk Kanak2 4 tahun

Nampak tak lukisan dua orang lidi pakai skirt? Satu besar, satu kecik. Di tengahnya ada bentuk hati. Cubalah lukis tu utk bagi ucapan happy birthday to kids yang tak pandai membaca lagi ;-)

Percayalah.. Anak-anak ini memahaminya dgn mudah (kalau diorang da biasa tgok lukisan org lidi ni laaa...hihii)

Happy birthday my Auni Zara. Tu je yg mama mampu bagi... Ramai orang cadangkan yg bukan2 utk kamu (harga d luar kemampuan). Tak pe lah nak, sebab kita je yg akan betul2 kenal diri kita ;-)

Harapan mama, usia 4 tahun ni moga kakak boleh membaca dgn lancar...mcm mama masa kecik2 dulu....hihii...

10 Januari 2009 dalam kenangan.

11 comments:

  1. Assalamuaaikum,
    Demampun boleh kebah dapat hadiah dr mama ya :-)
    Epi besday auni...moga2 besar nanti jd anak brguna n solehah yg bawa mama n abah ke syurga

    ReplyDelete
  2. sooooo sweet la shaz lukisan tu... :-)
    epy belated besday auni...smg semakin meningkt kepintaran kamu..AMIN..!!
    dh lama yer kite x jumpe..rindu plak c'mah kt auni..hehehe..

    ReplyDelete
  3. happy besday auni zara...
    wanie.. ok lah ni ade kek ade present.. masa akak 4 tahun mak bapak i tak ingat pun besday i okay.. hihihihi

    ReplyDelete
  4. Awat dahi tempek Cool Fever? Demam eh?

    Selamat Ulangtahun Kelahiran ZARA!
    Orang lidi tu cute!

    ReplyDelete
  5. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  6. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...alahai siannye demam...uncle doakan semoga cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan...

    Happy Belated Besday Auni Zara...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum akak. sheila nak ucapkan selamat hari lahir buat zara. semoga membesar dengan sihat, dan patuh kepada parents.

    ReplyDelete
  10. happy birthday..semoga jadi anak yg solehah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...