Saturday, November 16, 2013

Trip to Phuket - Andaman Embrace Resort & Spa

Dekat kol 4 petang kot baru dapat check in...fuhh..memang letih. Tempat ni aku tak tahu lah berapa bintangnya, tak ingat nak kira.


Cuma yang aku ingat (sebab ada gambar), ada satu katil king size.


Ada, almari, selipar bilik, payung, safety box, mini bar (peti kecik tuu), kettle, hair dryer, air mineral...


Toilet tak besar sangat, tapi ada bath tab sekali.


Yang kureng best sebab ada cermin weiii... blind tu pulak buka boleh tutup rapat sangat ponn..kot celah2 tepi still nampak jugak...huwaaa... So aku mesti tunggu roommate aku keluar kalau nak mandi.


Ada tv jugak. Pasang tapi tak tengok. Sepatah haram tak paham.


Ada kerusi 2.


Dan ada pemandangan ni dari tingkap bilik aku..kira ok la...Free kann..hahaa.. Tapi sekali pon aku tak terjun pool tu - tak minat. Dan Phuket ni pon bukanlah jiwa aku sangat. Pantai..pulau...mandi manda...so not aku.




6 comments:

  1. Still best sbb dpt visiting tmpt org

    ReplyDelete
  2. salam kenal wanie..senyum kak e.la baca tajuk blog hehheheh..sama lah semua ibu pun gitu gok..wanie dj yer...mcm best sgt karier dj...

    ReplyDelete
  3. bestnye gi Phuket...macam best jerr hotel nie..cantik =)

    ReplyDelete
  4. cantik hotel tu :) sesuai utk honeymoon esp design toilet mcm tu hehhehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...