Thursday, August 30, 2012

Sekali dalam 27 tahun? Ratu Kebaya? Tak lahhhh

Menjelang 8 September tak lama lagi... semalam julung-julung kalinya... dapat hadiah untuk Best Dress (Female)... curlasttt ko jahhh.... Tak penah-penahnya dapat hadiah cenggini... Mana taknya, ada event pape je aku mesti kena jadik emcee... dah tu sah-sah AJK- tak layak la nak join best dress ke apa kan...

Tapi kali ni, berkat aku tolak pelawaan diorang suh jadik emcee kot? ahahaha.... Macam tak percaya jugak... pakai cenggini je boleh dapat best dress? Dah la baju kebaya tu yang 5 taun lepas... Masa bertunang dulu... Matching kan dengan seluar palazo dari EDZ, shawl from Radiusite. 

Rupanya mereka nilai di kalangan media je :) Kalo trmasuk staf2 UMK memang tak lah kot. Depa tu gojes2 devass semuanya. Aku je yg serabai :)


Sepatutnya member aku ni dapat Best Dress kan? Merelip2 gitu...tp tak tahu la juri nilai kut mana.


Tapi masa ambik hadiah...emcee kata, bunga ni yg mahal.....hahahaaaa...


Akhirnyaa... kami tak pulang tangan kosong...


13 comments:

  1. orang cantik...pakai apa pun lawa...:)

    ReplyDelete
  2. ewah2.. hehe.. kak shaz, 14hb 9 ni free dop?

    ReplyDelete
  3. wah..memang boleh jadi ratu kebaya..baju 5 tahun lepas boleh pakai....
    tak sabar jugak nak tunggu 8/9 tahun nie...

    ReplyDelete
  4. waaaa...pheeewitttt..hehe

    entry gambar raya kita ni..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/entry-gambar-qasehraihan-julung2-kali.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan.

    Silalah berkunjung ke blog saya di www.tintaasyraf.com

    Artikel Terbaru Saya : Apa Erti Merdeka Buat Kamu?

    Apalah sudi kiranya jika blog saya terdapat di blog list saudara/i.

    Terima kasih banyak-banyak dan salam perkenalan.

    ReplyDelete
  6. ye.. bunge tu memang ngancam.. =D

    ReplyDelete
  7. Tuah sempena hari lahir kot.

    Happy birthday Wani. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...